Bij elke bestelling planten we één boom;

Hoe doen we dit?
Het planten van bomen doen we niet zelf, maar doen we in samenwerking met Ecologi. Dit is een partner die zich inzet voor natuurherstel en behoud.

Op dit moment planten we een echte boom bij:
🌳 Elke geplaatste bestelling uit de webshop;
🌳 Elke 'Custom' print die besteld wordt.


Wanneer u wilt kunt u een kijkje in nemen het bos van ThreeDee . Als u wilt is het zelfs mogelijk om een steentje bij te dragen door in ons bos te kiezen voor 'Gift more impact'.
Wie is Ecologi?
Ecologi is een organisatie die samenwerkt met wereldwijde partners om bomen te planten en oplossingen voor koolstofcompensatie te financieren. Elke maand plant hun partner, The Eden Reforestation Projects, miljoenen bomen over de hele wereld, en ze financieren en ondersteunen een reeks zeer gecertificeerde CO2-reductieprojecten.
Als je geïnteresseerd bent, kun je meer lezen over Ecologi en hoe zij omgaan met het geld dat we doneren.
Een van de beste instrumenten tegen onze klimaatcrisis en om te voorkomen dat onze temperaturen stijgen, is door bomen te planten, niet alleen om de CO2-uitstoot te compenseren, maar ze bieden ook leefgebieden voor dieren! U kunt onze live voortgang en ons bos bekijken door door te klikken naar ons ecologi-profiel hieronder: Wij planten bomen met Ecologi
De hoeveelheid afval en CO2-uitstoot die wordt gecreëerd is zorgwekkend, in het kader van alle kleine beetjes helpen heeft ThreeDee besloten om te steentje bij te dragen. Een van de beste instrumenten om de klimaatcrisis aan te pakken is het planten van bomen en ze zijn ook cruciaal om ecologische ineenstorting te voorkomen. Daarnaast proberen we onze carbon footprint zo klein mogelijk te houden door in ieder geval te werken met hernieuwbare plastics en 100% duurzame energie.
Deze bomen staan over de hele wereld, onder meer in Mozambique, Madagaskar en Sri Lanka. De boomplantpartner van Ecologi is The Eden Reforestation Project. De Eden Reforestation Projects planten elke maand miljoenen bomen over de hele wereld. Ze kiezen waar de behoefte het grootst is en werken samen met ngo's, inheemse mensen en de lokale bevolking om zaailingen te planten. We zijn zo trots om hier deel van uit te mogen maken. Zie meer in onderstaande video.