Levertijd en verzenkosten
Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen naar je verzonden, tenzij anders vermeld. Als het niet haalbaar is, laat ik je dit op korte termijn weten. Buitenlandse zendingen worden normaal gesproken binnen enkele dagen bezorgd, maar dit kan tot een week duren in Europa en in uitzonderlijke gevallen nog langer.

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,99. Binnen Nederland is verzending gratis voor bestellingen boven de €55,-.

Tarieven buiten Nederland:
Europa: € 7,75
Rest van de wereld: € 14,50

Waarom geen gratis verzending?
De vervoerders versturen helaas niet gratis, de verzendkosten moeten dus ergens vandaan komen. Er zijn webwinkels die ‘gratis verzending’ aanbieden, maar vervolgens worden deze kosten in de producten verwerkt. Ik vind dit oneerlijk omdat bij aanschaf van meerdere producten je uiteindelijk de verzendkosten meerdere keren betaald.

Bij ThreeDee betaal je één keer verzendkosten of niets als je bestelling boven de €55,- is,.

Orderbevestiging per e-mail
Van elke voltooide aankooporder krijg je een automatische bevestiging per e-mail. De orderbevestiging is niet je betalingsbewijs, maar geeft alleen aan dat het bestelproces succesvol is afgerond en dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen. Af en toe verdwijnt deze automatische bevestiging in de spambox. Er volgt altijd een bericht wanneer uw bestelling wordt aangeboden voor verzending door de distributeur.

Retouren
Natuurlijk hoop ik dat je blij zult zijn met je aankoop, maar mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met iets dat je hebt besteld, dan heb je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: de kosten voor het retourneren van het product vanuit jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van jouw vervoerder voor de exacte tarieven.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. Als het product beschadigd is, kan ThreeDee deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij een retour.

ThreeDee zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Hoe meld je een retour aan?
1: Stuur een mail naar info@threedee.nl met daarin het ordernummer en eventueel de reden voor retour.
2: Verstuur de artikelen retour met een verzender naar keuze. Het adres voor de retouren is

ThreeDee
Blankenheymstraat 7
3281 SB Numansdorp

Gebruik van het Modelformulier herroeping is uiteraard ook mogelijk, deze is hier te downloaden

Let op: Op maat gemaakte artikelen zijn uitgesloten van retouren, mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over een op maat gemaakt product kun je uiteraard altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.