Levertijd en verzenkosten
Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen naar je verzonden, tenzij anders vermeld. Als het niet haalbaar is, laat ik je dit op korte termijn weten. Buitenlandse zendingen worden normaal gesproken binnen enkele dagen bezorgd, maar dit kan tot een week duren en in uitzonderlijke gevallen nog langer.

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,99. Binnen Nederland is verzending gratis voor bestellingen boven de €55,-.

Tarieven buiten Nederland:
Europa: € 7,75
Rest van de wereld: € 14,50

Waarom geen gratis verzending?
De vervoerders versturen helaas niet gratis, de verzendkosten moeten dus ergens vandaan komen. Er zijn webwinkels die ‘gratis verzending’ aanbieden, maar vervolgens worden deze kosten in de producten verwerkt. Ik vind dit oneerlijk omdat bij aanschaf van meerdere producten je uiteindelijk de verzendkosten meerdere keren betaald.

Bij ThreeDee betaal je één keer verzendkosten of niets als je bestelling boven de €55,- is,.

Orderbevestiging per e-mail
Van elke voltooide aankooporder krijg je een automatische bevestiging per e-mail. De orderbevestiging is niet je betalingsbewijs, maar geeft alleen aan dat het bestelproces succesvol is afgerond en dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen. Af en toe verdwijnt deze automatische bevestiging in de spambox. Er volgt altijd een bericht wanneer uw bestelling wordt aangeboden voor verzending door de distributeur.

Retouren
Natuurlijk hoop ik dat je blij zult zijn met je aankoop, maar mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met iets dat je hebt besteld, laat het dan binnen 14 dagen weten. Ik verzoek je vriendelijk het artikel direct na ontvangst te controleren op beschadigingen of defecten. Alle verzendkosten voor het retourneren zijn voor jezelf, tenzij het artikel niet het artikel is dat je hebt besteld of om een andere reden die mijn schuld is. Na ontvangst van je e-mail laat ik je weten hoe het artikel aan ThreeDee moet worden geretourneerd. Ik neem alleen retouren terug die zijn aangemeld.

Hoe meld je een retour aan?
1: Stuur een mail naar info@threedee.nl met daarin het ordernummer en eventueel de reden voor retour.
2: Verstuur de artikelen retour met een verzender naar keuze. Het adres voor de retouren is

ThreeDee
Blankenheymstraat 7
3281 SB Numansdorp

Klanten uit Nederland kunnen ook gebruik maken van ons retourportal via deze link

Let op: Op maat gemaakte artikelen zijn uitgesloten van retouren